Please wait..
Busy loader
Green checkbox Quick delivery Green checkbox Competitive prices Green checkbox Gymnastics leotards for clubs and individuals

Since Brexit / January 1.th 2021, we no longer export to countries outside the European Union. The impact of taxes and administration, combined with COVID-19 have too much impact on our organization.

Zodra u een account heeft aangemaakt op onze website, ontvangt u altijd een bevestigings e-mail.
Controleer ook uw Spambox!

Controleer uw adresgegevens goed, wij zijn niet verantwoordelijk voor de gegevens die u invult. Dus ook niet als het pakket naar een verkeerd adres gaat.
 • Mocht er iets gewijzigd moeten worden, dan kunt u weer inloggen op uw account en de gegevens aanpassen.
  Lukt het niet, aarzel niet om dan contact met ons op te nemen. We horen graag wat er niet lukt zodat we kunnen meekijken in het systeem.

 • Is uw pakket al verstuurd en blijkt het adres niet juist te zijn, dan wordt het pakket hopelijk door DHL weer naar ons teruggestuurd.
  Na ontvangst van het pakket nemen wij contact met u op.
  In dit geval moeten wij een nieuw verzendlabel (met een correct adres) aanvragen bij DHL. Er wordt daarom €6,- aan porto-/ administratiekosten in rekening gebracht.
  De kosten voor het terugsturen van het foutieve pakket nemen wij voor onze rekening, zo delen we de kosten.
  Het nieuwe pakketje gaat weer met de post mee zodra de betaling door ons is ontvangen. Controleer uw gegevens dus altijd goed!

Wij geven geen korting, wel lage verkoopprijzen!

Omdat wij ons eigen atelier hebben, kunnen wij de verkoopprijs laag houden.
Ook werken wij zonder tussenhandelaren. Wij ontwerpen, produceren én verkopen in eigen beheer.

Door de lockdown tijdens Corona lag ons bedrijf volledig stil. Niemand kocht (logischerwijs) turnkleding want sporten mocht niet meer, uiteindelijk moesten onze werknemers noodgedwongen uit dienst.
Wij zijn op dit moment niet in de positie om korting te geven. We zijn juist heel erg blij dat we nog steeds turnkleding kunnen maken voor jullie en dat willen dat nog vele jaren blijven doen!

0 / € 0,00
Cart

Your cart is empty.